Blog

Nová kniha: Uspeli vo svete, doma ich (ne)poznáme

Nová kniha: Uspeli vo svete, doma ich (ne)poznáme

Kniha o úspešných a odvážnych ľuďoch zo Slovenska: Uspeli vo svete, doma ich (ne)poznáme - Slováci a Slovenky, ktorí odišli, uspeli vo svete a ich príbehy sú inšpiráciou pre nás všetkých. Knihu si môžete predobjednať na konci článku.

 

dizajn knihy má na starosti jeden z najlepších grafických dizajnérov Tomáš Kompaník z aha.slovakia.

 

Oli Džupinková už takmer 10 rokov nahráva rozhovory s úspešnými Slovákmi a Slovenkami v zahraničí pre najpočúvanejšie rádio na Slovensku - Rádio Expres. Za ten čas nahrala vyše 300 rozhovorov. Celé tie roky sledovala všetky príbehy a často bola pri rôznych ďalších ich životných aj pracovných úspechoch. Po skúsenostiach na viacerých projektoch sa rozhodla vydať knihu sama, s mediálnou podporou Rádia Expres. Táto kniha je poctou pre všetkých Slovákov a Slovenky v zahraničí.

 

Uspeli vo svete doma ich nepoznáme Oli Džupinková 3

Dizajn knihy má na starosti jeden z najlepších grafických dizajnérov Tomáš Kompaník z aha.slovakia

 

V knihe bude rozpísaných viac ako 150 príbehov Slovákov a Sloveniek, ktorí žijú mimo Slovenska. Kniha bude dvojjazyčná - v slovenčine a v angličtine. Nájdete v nej 17 kapitol: pred 17. novembrom 1989, marketing a biznis, právo a financie, kokteilová kultúra, gastro, veda a výskum, zdravotníctvo, technológie, móda a dizajn, hudba a umenie, foto a video, komunita, vzdelávanie, ekológia a architektúra, cestovanie, šport a návraty.